Urodziny: 14081989
Wysłany: 2015-10-27, 23:23
W miarę jak kolejka powoli podjeżdżała do góry, to jakoś całkiem spokojnie siedziałam, ale jak już ruszyła pełną parą, to trzymałam się mocno uchwytów i piszczałam coraz głośniej, czując jak serce łomocze mi w piersi.. Co jakiś czas zerkałam na Coltona, ale to jak kolejka zwalniała, bo poza tym okropnie krzyczałam xD
A ja sobie grzecznie siedziałem i co jakiś czas zerkałem na Katinę. Kolejka jak kolejka , ani mnie nie przerażała , ani nie bawiła chyba wyrosłem już z takich zabaw. Więc sobie siedziałem i nikomu nie przeszkadzałem.
Wysłany: 2015-10-30, 23:35
Po jakiś 15 minutach grozy kolejka zatrzymała się na stacji początkowej i ludzie zaczęli wysiadać. Więc z Coltonem też wygramolilismy się z wagonika.
-Jak Ci sie podobało? Gdzie idziemy teraz?-zapytałam i spojrzałam na niego z uśmiechem, mi oczywiście bardzo się podobało.
-może być -powiedziałem i spojrzałem na Katinę. Wysiedliśmy z wagonika .
-możemy iść na diabelski młyn, albo po coś słodkiego do jedzenia , jak wolisz -powiedziałem i stanęliśmy tak żeby nikomu nie przeszkadzać.
Wysłany: 2015-11-02, 20:55
-To co? Najpierw coś słodkiego, a potem na diabelski młyn?-zapytałam i spojrzałam na niego z uśmiechem, wzięłam go za rękę i pewnie poszliśmy po jakieś gofry i watę cukrową, a potem na diabelski młyn od razu xD
Maze i Charlie przyszli sobie tutaj na kolejkę górską, oddali odpowiednie bilety i wsiedli do wagonika..
-Będziesz krzyczeć?-zapytała Maze z rozbawieniem i cmoknęła go. A potem rusyzliiiii
Urodziny: 14041985
Wysłany: 2019-11-18, 16:41
-No jasne..przeciez to taaakiiee straszne - wyszczerzyl sie a potem juz jechali..trzeslao nimi na wszysktie strony..kiedy zjezdzlai w dol czy robili petle Charlie glosno krzyczal ale jakies cos typu Juhu! nie ze sie darl ze mstraszne xd
Casandra Smith - 29 latMatt Devoux -30 latSavanah Spencer - 35 lat 18.09 ♥ mysterious crime lab girl8.08 ♣ dancer & singer ♣ bartender in amnesia8.08 ♥ sexy fire chief KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB Jake Evans - 25 latNatalie Green - 32 lataJames Callahan - 32 lata 11.06 ♥ rich boy23.03 ♥ ER doctor21.06 ♣ mechanic in SOA KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB Ian Chambers - 32 lataBliss Morgan - 33 lataCharlie Haynes - 33 lata 1.10 ♣ mechanic in Hot Wheels ♣ illegal racer7.08 ♥ pretty actress17.05 ♥ personal trainer and boss in FGC KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB
No to sobie jechali i jechali, w sumie kilka razy całą kolejkę się tam objeżdżało, no i krzyczeli w niebogłosy jak jakiś fajniejszy zjazd czy coś.. Ale to krzyki radości raczej.
W końcu kolejka się zatrzymała i wysiedli..
-Jezu, cały świat mi drzy..-zaśmiała się, bo jednak od tych drgań na kolejce, teraz też było czuć mocno.
Urodziny: 14041985
Wysłany: 2019-11-18, 16:53
-A no..dodatkowy bonus..to co? Chcesz usiasc czy co dalej?Samocodziki? Diabelski mlyn? Dom stracow? - zapytal rozgladjaac sie dookola
Casandra Smith - 29 latMatt Devoux -30 latSavanah Spencer - 35 lat 18.09 ♥ mysterious crime lab girl8.08 ♣ dancer & singer ♣ bartender in amnesia8.08 ♥ sexy fire chief KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB Jake Evans - 25 latNatalie Green - 32 lataJames Callahan - 32 lata 11.06 ♥ rich boy23.03 ♥ ER doctor21.06 ♣ mechanic in SOA KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB Ian Chambers - 32 lataBliss Morgan - 33 lataCharlie Haynes - 33 lata 1.10 ♣ mechanic in Hot Wheels ♣ illegal racer7.08 ♥ pretty actress17.05 ♥ personal trainer and boss in FGC KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum