usytuowane w stanie północnej karoliny, na wybrzeżu oceanu, otoczone z pozostałych stron wzgórzami, pomiędzy którymi wije się kręta rzeka, to tylko niektóre atuty, które sprawiają, że tree hill jest niezwykle urokliwym miasteczkiem. zaprasza tutaj nie tylko malownicze położenie, ale także liczne kluby, restauracje i miejsca, w których można spędzać swój wolny czas. dla bardziej wymagających znajdą się wysokiej klasy szkoły: th high oraz th university, a także wiele ciekawych miejsc pracy, w których każdy znajdzie dla siebie satysfakcjonujące zajęcie. tree hill jest magnesem dla ciekawych osobistości, wszyscy mieszkańcy razem, a także każdy z osobna tworzą barwny fundament tego miejsca. każdy z nas tworzy swoją własna prawdziwą historię. historię o o miłości, przyjaźni, wzajemnym zaufaniu, ojcach i synach, matkach, żonach, córkach, o zakazanym owocu, po którego tak mocno chcesz sięgnąć, o szczęściu, którego szukasz.. o życiu i o czasie.
IMPREZA: Sex Party GDZIE: Red Hawk Club KIEDY: 13.06.2023 r.
√ Prosimy o zrobienie twardego resetu forum - ctrl+F5
√ forum ma 12 lat!
√ zapraszamy do rejestracji!
√ na forum mamy rok 2023.
Imię i Nazwisko Postaci: Lealahn (Leah) Middleton; Thalia Novak Opis: Nie bardzo ogarniam o co kaman Wizerunek: Shannon Woodward; Anna Christine Speckhart Termin Rezerwacji: Jak wyrobię 1000 postów, hue hue hue.
Imię i Nazwisko Postaci: Roberta Pardo; Riley Hawthorne; Scarlett Fuller; Bliss Llewellyn Opis: ? Wizerunek: Dulce Maria; Lilah Parsons; Mila Kunis; Ebba Zingmark Termin Rezerwacji: Jutro
Imię i Nazwisko Postaci: Molly Cartwright | Georgina Sparks | Ella Simms | Robin Scherbatsky Opis: - Wizerunek: Barbara Palvin | Michelle Trachtenberg | Katie Cassidy | Cobie Smulders Termin Rezerwacji: Jak wyrobię na tym koncie 1000 postów. Pewnie jak mi się ktoś jeszcze przypomni, to zarezerwuję :p
Imię i Nazwisko Postaci: Santana Foster Opis: młodsza siostra Brittany Foster. Wizerunek: Naya Rivera Termin Rezerwacji: w zaniedługim czasie... To zależy kiedy będzie katastrofa samolotu Aha i ona będzie na koncie Brooke xD
Imię i Nazwisko Postaci: Vicky Ventimiglia Opis: córka Mila i Lois Wizerunek: Dianna Agron Termin Rezerwacji: Jak dorośnie
Imię i Nazwisko Postaci: Jenny Jagielski Opis: córka Jake'a Wizerunek: Heather Morris Termin Rezerwacji: jak dorośnie
Spencer Pierce.17Courtney Galiano.20 Sweet and Lovelytel || Party Loverstel Haley James-Scott.25 Max Massett.18 Beautiful Soultel || Bad Boytel Isaac Lahey.22 Babi Johnson.17 Lonely Boytel|| Sweet and Lovelytel
Imię i Nazwisko Postaci: Yolandi i Ninja Opis: Póki co rezerwuje na wszelki wypadek. Wizerunek: Yolandi i Ninja (die Antwoord) Termin Rezerwacji: oby jak najkrócej
Imię i Nazwisko Postaci: Jeszcze nie wiem Opis: Najprawdopodobniej licealista, ale to sie może zmienić Wizerunek:Taylor Kitsch Termin Rezerwacji:Do końca stycznia
Imię i Nazwisko Postaci: Jeszcze nie wiem Opis: Zależnie czy się ktoś zgłosi, ale chciałam by był dziennikarzem brytyjskim, któremu "skasowano" pamięć i życie. Wizerunek: chris martin lub joseph morgan Termin Rezerwacji: tydzień max dwa