Urodziny: 14041985
Wysłany: 2021-01-13, 09:18
Sms od Jake:
Hej..tez tesknie ;*
Wracam..sma nie wiem..na pewno popołudnie późne czy cos.
Wiec ok..wroce i wpadne do ciebie..
Wiec ładnie czekaj..
miedzy kasynem a NC
Casandra Smith - 29 latMatt Devoux -30 latSavanah Spencer - 35 lat 18.09 ♥ mysterious crime lab girl8.08 ♣ dancer & singer ♣ bartender in amnesia8.08 ♥ sexy fire chief KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB Jake Evans - 25 latNatalie Green - 32 lataJames Callahan - 32 lata 11.06 ♥ rich boy23.03 ♥ ER doctor21.06 ♣ mechanic in SOA KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB Ian Chambers - 32 lataBliss Morgan - 33 lataCharlie Haynes - 33 lata 1.10 ♣ mechanic in Hot Wheels ♣ illegal racer7.08 ♥ pretty actress17.05 ♥ personal trainer and boss in FGC KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB ♦♦ KP || KOM || REL || DOM || FB
Sophia odebrała.
-Bonjour.. - Zachichotała.. Siedziała na pięknym balkonie i piła winko jakieś dobre..
No a potem ck najmniej 10minutowe streszczenie tego co się stało xD
-Wiec.. Tak oto jestem w Paryżu.. - powiedziała.
-O ja pierdole..ale jaja..to ma facet wyczucie..nie ma kurwa co - zasmiala sie Ami.
-Ale co teraz? Kieyd ma przyjechac?Kurde..to chyba po mojej wycieczce do Paryza - westchnela ale no nie jakos..smutno.No w koncu dobrze zyczyła przyjaciolce
Cameron Woodrow - 35 latJennifer Truitt - 21 lat 18.01 ♥ model's manager21.09 ♥ student ♥ waitress in RJ KP || KOM || REL || DOM || FB ** KP || KOM || REL || DOM || FB Amelia Jones - 24 lataDavid Hudson - 26 lat 29.04 ♥ owner & barmaid in Ami's Pub21.07 ♥ Dj in escape ♥ song writer KP || KOM || REL || DOM || FB ** KP || KOM || REL || DOM || FB
- Nie wiem.. Jeszcze nic mu nie napisałam.. Tylko podałam mu adres.. - powiedziała i westchnęła. Sama nie wiedziała czego chce..
-z jednej strony tęsknię za nim i ehhh.. Chciałabym żeby przyjechał.. Ale z drugiej.. Kurde.. Jestem w tak zajebistym miejscu na Ziemii.. Robię to co kocham.. Chcę się tym cieszyć.. - powiedziała.
-Ej. No czemu? Przyjedziesz do mnie na weekend jakiś chyba? Nasze plany się nie zmieniły..
-Oj no to coz..chyba poki co zostaje wszyskto w jego rekach..a jelsi przyjedzie to zobaczysz co z tego wyjdzie..najwzyej go pogonisz i tyle.. - powiedziała Ami.
-Wiesz..cieszyc sie mozecie we dwoje..jakby co..no ale.. - dodala milo.
-NO skoro tak t super..ale..w koncu na ile tma jestes? - zapytala
Cameron Woodrow - 35 latJennifer Truitt - 21 lat 18.01 ♥ model's manager21.09 ♥ student ♥ waitress in RJ KP || KOM || REL || DOM || FB ** KP || KOM || REL || DOM || FB Amelia Jones - 24 lataDavid Hudson - 26 lat 29.04 ♥ owner & barmaid in Ami's Pub21.07 ♥ Dj in escape ♥ song writer KP || KOM || REL || DOM || FB ** KP || KOM || REL || DOM || FB
- Chyba tak.. - powiedziała i pokiwała głową..
-Wiem, wiem.. Racja.. - powiedziała i westchnęła.. - Boże.. Kiedy to wszystko się tak pokomplikowało.. - zapytała i zerknęła na bransoletkę która miała na ręku.
-Cztery miesiące.. Więc wiesz.. Będzie mi się tu nudzić chyba w weekendy.. - powiedziała. Bo wtedy miała wolne, czas na zwiedzanie..
-Hmm..no to moze przyjade ze dwa razy jak sie da - powiedzial Ami.
-CHoc..kto to wie ile tma ebdziesz de facto..moze Jake przyjedzie i cie porwie i tyle z tego.. - zasmiala sie.
-Niemniej..jak cos to noo..dasz znac?Wies.z.normlanie u ciebie jak w telenoweli..wiec.. - zasmiala sie
- Pewnie.. - uśmiechnęła się.. - pierwszy bilet stawiam.. - Zachichotała.. W końcu sporo tu zarobi..
-Yhm. Nie dam się porwać.. Chcę skończyć to zlecenie.. - powiedziała j uśmiechnęła się mimo wszystko.
-Jasne. Dam znać.. - uśmiechnęła się.. - a teraz już nie zawracam Ci głowy bo pewnie zaraz wpadnie doktorek z dyżuru.. - zaśmiała się. No i end.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum